Taco Expressile esitati kümmekond kahjunõuet

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran Taco Express Tallinnas Vabaduse platsi lähedal.
Restoran Taco Express Tallinnas Vabaduse platsi lähedal. Foto: Peeter Langovits

Tallinna kesklinna söögikohale Taco Express on septembri alguses vallandunud salmonelloosipuhangu ohvrid esitanud ligi kümmekond kahjunõuet

«Esitasin hüvitamisnõude saamata jäänud tulu ehk siis palga kohta ja ka ravimite eest,» kommenteeris üks kannatanu. Taco Expressi omaniku Raul Tomingase sõnul on kõik kahjunõuded nüüdseks hüvitatud.

Justiitsministeeriumi pressiesindaja Priit Talv selgitas, et restorani külastajal on õigus nõuda tekitatud kahju hüvitamist ning see võib olla nii varaline kui ka mittevaraline. «Varaline kahju on eelkõige otsene varaline kahju ja saamata jäänud tulu. Mittevaraline kahju hõlmab eelkõige kahjustatud isiku füüsilist ja hingelist valu ning kannatusi,» ütles ta.

Septembri esimesel nädalavahetusel alguse saanud salmonelloosipuhangu jooksul vajasid haiglaravi 20 inimest, kokku pöördus arsti poole 64 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles