PERHis ei toimi veel digiregistratuur

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH).
Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH). Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Täna hommikuks taastati Põhja-Eesti Regionaalhaiglas (PERH) patsientide infosüsteem ESTER ning radioloogia- ja laboriinfosüsteemid, kuid digiregistratuur ning haigla e-kirjavahetus ei toimi jätkuvalt.

PERHi kommunikatsioonijuht Inga Lill kinnitas, et arstiabita ükski patsient eilse rikke tõttu ei ole jäänud. «Patsiendil, kellele määrati analüüsid, vormistati need paberi peale. Ega analüüsid tegemata ei jäänud, vaid kogu n-ö liiklus toimus paberi peal, mitte elektrooniliselt,» ütles Lill.

Alates eilsest kella 12-st on häiritud PERHi infosüsteemide töö. Selle põhjuseks on riistvaraline rike, mille likvideerimisega spetsialistid tegelevad. Eile õhtuks taastati patsientide infosüsteem ESTER ning täna hommikuks radioloogia- ja laboriinfosüsteem. Hetkel ei saa arsti vastuvõtuaegu registreerida haigla digiregistratuuris (www.digiregistratuur.ee).

Süsteemide töös võib ka täna esineda probleeme ning Regionaalhaigla vabandab patsientide ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles