Tamro muudab Apteek1 Benu apteegiks

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apteek1 apteek.
Apteek1 apteek. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Ravimite hulgimüügiga tegelev ettevõtte Tamro Baltics teatab, et kõik neile kuuluvad 87 Apteek1 apteeki hakkavad kandma nime Benu Apteek.

Tamro Baltics kuulub Phoenix gruppi ning Benu on Phoenixi Euroopa apteegikaubamärk. Eesti on seitsmes riik, kus kaubamärk kasutusele võetakse.

«2012. aastal tuli Benu kaubamärk edukalt turule ning Hollandis, Ungaris, Šveitsis, Tšehhis, Lätis ja Leedus on juba ühtekokku 700 Benu nime kandvat apteeki – nüüd toome selle kaubamärgi ka Eesti apteegikülastajateni,» ütles Benu Apteegi tegevust koordineeriv Tamro Eesti jaemüügijuht Tiina Varamäe.

Tamro investeeringute tulemusena saab sel aastal uue ilme 17 Benu Apteeki. «Kuulumine üleeuroopalisse ketti võimaldab meil klientidele pakkuda ka senisest soodsamat hinda ja laiemat kaubavalikut,» ütles Varamäe.

Benu ehk eesti keeles bennu on Egiptuse mütoloogiast pärit lind, fööniksi eelkäija, kes tõusis püha põõsa põlemisel leegist ning sümboliseerib päikest, elu, energiat, taassündi ja uuenemist.

Apteegid, kes kandsid seni Apteek1 nime ning ei kuulu Tamro Eesti omandusse, jätkavad tegevust Apteek1 nime all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles