Mees võttis burgeridieediga alla 30 kilo

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hamburger. Illustratiivne foto.
Hamburger. Illustratiivne foto. Foto: Panther Media/Scanpix

Johan Groundstroem kaotas 90 päevaga 30 kilogrammi. Seejuures sõi ta peaasjalikult oma meelistoitu – hamburgereid.

Rootlane Johan Groundstroem soovis kaalust alla võtta, kuid ei suutnud loobuda oma lemmiktoidust – hamburgeritest, kirjutab Svenska Dagbladet. Ta võttis ühendust ühe hamburgeriketiga, kellele tegi ahvatleva ettepaneku: kui kett kostitab meest burgeritega, siis tõestab  Groundstroem, et  burgereid süües on võimalik kaalu kaotada. Nii algas projekt nimega MinimizeMe.

Mees kirjutab oma kodulehel, et kaalus varem 127,7 kilogrammi.

Groundstroemi toitumist jälgis arst. Burgeridieedil olles tegi mees ka trenni ning kaotas lõpuks 30 kilo. Soovist teisi innustada lõi ta projekti MinimizeYou, milles osalenud 11 inimest on kaotanud 122 kilo kokku.

Groundstroem otsib sel aastal kuut inimest, kes oleks väljakutseks valmis. Pakutakse tasuta burgereid, isiklikku juhendamist ja väljaõpet. Kõige suurema kaalulanguse saavutajat premeeritakse kingitusega. Groundstroemi sõnul on tegemist väga raske eesmärgiga, mis vajab palju motivatsiooni… ning ka armastust burgerite vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles