iPatsiendi portaali käivitamine lükkub järgmisesse aastasse

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Tallinna keskhaigla.
Ida-Tallinna keskhaigla. Foto: Andres Haabu

Maikuus teatas Ida-Tallinna keskhaigla (ITK), et käesoleva aasta veebruarikuus valmima pidanud iPatsiendi portaal käivitub hiljemalt selle aasta lõpuks, kuid kuna veel pole arendajat välja valitud, lükkub see arvatavasti edasi järgmisesse aastasse.

ITK avalike suhete juht Svea Talving sõnas Postimehele, et hetkel pole iPatsiendile veel arendajat välja valitud ning iPatsiendi valmimine sõltub ka haigla rahalistest võimalustest.

Talvingu sõnul valitakse uus arendaja siis, kui hange on tehtud. See kuulutatakse nähtavasti välja oktoobris. «Oleme seni rääkinud iPatsiendi valmimisest aasta lõpuks, kuid see võib tõepoolest edasi lükkuda uude aastasse, kui ta ka hiljemalt valmib,» lausus Talving, kes aga ei selgitanud, miks pole portaali arendamiseks vajalikku raha leitud.

Möödunud aasta detsembris teatas ITK, et sulgeb patsiendiportaali iPatsient ning loodab uuenenud portaali avada käesoleva aasta veebruaris.

Uus portaal on haiglasisesest süsteemist eraldatud ja peaks seega rohkem patsiendi vajadusi arvestama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles