Apteek1 kingib suurtele peredele koduapteegid

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palavikualandajad võivad rohkem kahju kui tasu tuua.
Palavikualandajad võivad rohkem kahju kui tasu tuua. Foto: Sille Annuk

Apteek1 kingib Eestimaa suurtele peredele, kus on kasvamas kümme või enam last, koduapteegid.


«Korralik koduapteek peaks olema igas peres, ent suurtes peredes, kus kasvamas palju lapsi, on see lausa hädavajalik. Sellistel peredel on igapäevased kulutused väga suured,» rääkis Apteek1 juhataja Ester Eomois.

«Kinkides esmaabi, külmetusravimite jm vajalikuga koduapteegid, aitame neil loodetavasti ühe olulise mure murda,» lisas ta.

Heategevusfond SA Dharma aitas leida pered, kus kasvamas kümme või enam last: kolm peret Valgamaal, kaks peret Ida-Virumaal, Hiiumaal, Tartumaal, Põlvamaal ning üks pere Jõgevamaal ja Harjumaal.

«Suured pered on Eestimaal keerulises majanduslikus olukorras ning seetõttu on igasugune abi väga teretulnud. Kodune apteegikarp on kindlasti üks esmavajadusi,» seletas heategevusfondi SA Dharma tegevjuht Malle Eenmaa.

Apteek1 koduapteekides suurperedele on olemas valuvaigistid ja palavikualandajad, valu- ja põletikuvastane geel, külmetusravimina gripitee ja tabletid, kogu pere vitamiinid, nohutabletid, dekspantenooli sisaldav salv, kõik vajalik haavapuhastuseks ja hoolduseks ning termomeeter.

Heategevusprojekti elluviimisel aitas ka Eesti Suurperede Abistamise Seltsi, mille eesmärgiks on suurperede toetamiseks raha kogumine annetajatelt ning selle jagamine abivajajatele. Suurpere määratluseks on perekond, kus on rohkem kui kuus last. Neid perekondi on Eestis veidi üle 250.

Oma panuse suurperede toetuseks saavad anda kõik Apteek1 apteekide külastajaid, kes ostavad detsembrikuus jõulumärgistusega tooteid.

Koduapteegid antakse suurtele peredele üle järgmise aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles