Gustav Adolfi gümnaasium keelustas e-sigarettide suitsetamise

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gustav Adolfi Gümnaasium.
Gustav Adolfi Gümnaasium. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Gustav Adolfi gümnaasiumi õpilasesindus, hoolekogu ja tervisenõukogu tegid koolile ettepaneku keelustada koolis ja kooli territooriumil e-sigarettide tarbimine.

Gustav Adolfi gümnaasiumis täiendati kooli kodukorda punktiga, mis keelustab kooli territooriumil e-sigarettide suitsetamise, teatas kool.

E-sigareti tarbimine jääb väljaspoole tubakaseaduse regulatsiooni ning e-sigarettide tarbimine noorte seas on plahvatuslikult kasvanud, seisab kooli teates. Samas nenditakse, et selle tegevuse tagajärjel võib tervisele tekitatav kahju olla väiksem kui tubakatoodete tarbimise korral. Siiski loob e-sigareti tarbimine kooli juhtkonna hinnangul suitsetamise kui tervistkahjustava tegevusega negatiivset eeskuju ja tekitab tervist kahjustava käitumise harjumusi.

Gustav Adolfi gümnaasiumi juhtkond ja hoolekogu kutsuvad üles kõiki Eesti koole keelustama koolides ja koolide territooriumitel e- sigarettide kasutamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles