Raju doonoripäeval annetas verd üle 250 inimese

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doonorlus.
Doonorlus. Foto: Martin Pau

Eelmisel neljapäeval toimus Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju eestvedamisel doonoripäev, mille jooksul käis koos võitlussportlastega Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kohtla-Järvel verd annetamas üle 250 heategija.

Raju peakorraldaja, vabavõitleja Ott Tõnissaar kinnitas, et jäi järjekorras seitsmenda Raju doonoripäevaga väga rahule, eriti positiivselt üllatas teda doonorite rohkus Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskuses ja DoonoriFoorumis. «Tänaseks oleme doonoripäevade raames verd annetama toonud ligi tuhat inimest ja iga doonor võib tunda uhkust selle üle, et on aidanud päästa kellegi elu.»

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. See on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse ja judo – ning teised kahevõitlusalad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles