Kohtingulehe uus teenus: aitame teil ilusa lapse saada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtinguleht vahendab ilusate inimeste seemne- ja munarakke.
Kohtinguleht vahendab ilusate inimeste seemne- ja munarakke. Foto: SCANPIX

Kurikuulus tutvumisportaal Beautifulpeople.com, mis lubab kasutajaks registreerida vaid ilusatel inimestel, asus vahendama oma kasutajate seemne- ja munarakke.

Teenus kannab nime Beautiful Baby ehk Ilus Laps ja viib hea välimusega järeltulijat saada soovivad inimesed kokku rakudoonoritega, kirjutab Daily Mail.

Tulevased vanemad ei pea seejuures portaali kasutajatele seatud rangele ilustandardile vastama.

«Esialgu kahtlesime, kas ikka peaksime laiendama pakkumist ka neile, kes pole ilusad,» ütles portaali looja Robert Hintze. «Aga igaühele, sealhulgas ka inetutele inimestele, meeldiks siia maailma hea välimusega lapsi tuua ja me ei saa oma atraktiivse geenitiigiga isekalt ümber käia.»

Kohtingulehe juhid on veendunud, et ilu aitab inimestel elus edasi jõuda ja nende pakutav teenus aitab vanematel oma lastele helget tulevikku kindlustada. Nad rõhutasid, et mingit majanduslikku kasu Beautiful Baby teenus portaalile ei too.

Mõne aja eest lõi nime Beautifulpeople.com laineid sellega, et viskas oma kasutajate seast välja 5000 «liiga paksu» inimest.

Portaal asutati 2002. aastal ja sellel on üle 600 000 kasutaja 190 riigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles