Kuidas mõjub partnerite voodielule see, kui mees end ise rahuldab?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Värske uuring tõestas, et mehed, kel on ebatavalised eneserahuldusvõtted – defineeritud kui «võtted, mida ei saa kergesti jäljendada partneri käe, suu või tupe abil» – võivad kogeda mitmeid seksuaalprobleeme.

Uuringus osalenud meestest suur hulk kurtis, et seks partneriga ei paku neile piisavalt rahuldust. Selgus, et neil meestel oli vähenenud sugutung, nad ei suutnud erektsiooni saada või hoida ja nad polnud võimelised orgasmi saama, kirjutab Women's Health Magazine.

Kuigi antud uuringus osalenud meeste näited kaldusid ka ekstreemsustesse, pole mingi saladus, et mehe ebatavalised masturbeerimisharjumused – või ka see, kui mees end liiga tihti ise rahuldab – võivad häirida tema ja partneri ühist sekselu.

Kui sulle tundub, et su mehe eneserahuldusmeetodid võivad negatiivselt mõjutada teie voodielu, siis soovitab seksiterapeut Brandy Engler lasta mehel läbida n-ö puhastuskuur.

«Mina paluksin mehel end n-ö pausile panna ja hoiduda eneserahuldamisest 60-90 päeva vältel. Seejärel võiks mees hakata oma harjumusi ümber treenima masturbeerides ainult nii, et tema käe liigutused imiteeriksid tegelikku vahekorda,» soovitas Engler. Sel viisil on tõenäolisem, et seks partneriga pakub mehele suuremat rahuldust.

Uuringu autorite sõnul võib masturbeerimist võrrelda seksiks treenimisega. Kui inimene treenib üksi olles valesti või valesid kehaosi, siis ei pruugi ta tegeliku seksi jaoks üldse valmis olla ega tea, mida teha. Lisaks võib liigne eneserahuldamine vähendada soovi partneriga voodis mürada.

Engleri sõnul võivad meest häirida ka emotsionaalsed probleemid. «Erektsioon ja ejakulatsioon on väga tundlikud ärevuse, viha või tüdimuse suhtes,» sõnas Engler ja lisas, et need võivadki sageli tõeliseks probleemiks osutuda.

Sel juhul tasuks pöörduda terapeudi poole, et teie voodielu taas normaalseks muutuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles