Dieet, mis aitas korvpallitähel kiiresti kaalust alla võtta

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James endanimelisi Nike'i tosse tutvustamas.
LeBron James endanimelisi Nike'i tosse tutvustamas. Foto: SCANPIX

NBA korvpallur LeBron James paljastas saladuse, mis aitas tal möödunud suvel 67 päevaga suurema vaevata ligi 5 kilo alla võtta. 

James rääkis Oregonis aset leidnud Nike’i üritusel, et jättis oma menüüst välja kõik peale liha, kala, puuviljade ja köögiviljade. Väidetavalt tegi ta seda pelgalt oma vaimse tugevuse testimiseks, vahendab Business Insider.

Enda sõnul võttis ta aga sel ajal nii palju kaalust alla, et püüab nüüd veidi tagasi juurde võtta. LeBron’i kaalukaotus on olnud meedias suur teema. Ühel augustis postitatud Instagrami fotol nägi ta ühtäkki nii kõhn välja, et hakati spekuleerima, et mees on Paleo dieedil. 

Mida siis LeBron sel suvel sõi? Tema Instagrami postitustest saab sellest veidi aimu. Näiteks sõi ta lõunaks salatit, mis koosnes rukolast, kanalihast, maasikatest, mangost, India pähklitest ja oliiviõli-sidrunikastmest.

Ja kui ta oli Kreekas puhkusel, valmistati talle hotellis personaalne tort, millest ta loobus, sest dieet ei võimaldanud lisatud suhkruid tarbida. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles