Üleskutse: jaga oma kogemusi võistlusi segavatest lapsevanematest

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste spordirõõmu võivad rikkuda üliagarad vanemad.
Laste spordirõõmu võivad rikkuda üliagarad vanemad. Foto: SCANPIX

Tennisetreener Silver Karjus kirjutab ajakirjas Tennis, kuidas lapsevanemate käitumine segab võistlust, pidevalt õpetatakse oma last, halvustatakse valjuhäälselt teisi. Üks Tarbija24 lugeja tunnistab, et tema poeg loobus just selliste vanemate tõttu jalgpallist, kuna ei suutnud tulla toime võistlustel väljaku ääres targutavate isadega. Hea lugeja, milline on sinu kogemus laste võistlusi jälgivate vanematega? Kas nad oskavad käituda?

«Minu poeg loobus sel põhjusel jalgpallist, kuna ei suutnud tulla toime võistlustel väljaku ääres targutavate trennikaaslaste isadega, kellel igaühel oli oma arvamus. Ta ütles, et ei suuda mängule keskenduda, kuna pidevalt keegi hõigub mängu vahele oma «soovitusi». Ta oli väljaku peal pidevalt segaduses, kuna ühelt poolt oli meeles see, mida nad treeneriga enne mängu kokku leppisid, teiselt ei suutnud ta end nii välja lülitada, et ei paneks isade targutusi tähele. Esmalt tekkis trots võistlustel käimise vastu, kuigi trennis jätkas meeleldi, kuid lõpuks loobus ka trennist. Tänaseks on õnneks leidnud uue ala, kus lapsevanemad nii palju ei domineeri või on lihtsalt tore grupp sattunud, ka vanemate mõttes,» kirjutas üks lugejatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles