BENU Apteek laiendas haaret

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BENU Suur-Pärnu apteegi juhataja Liivi Allikas.
BENU Suur-Pärnu apteegi juhataja Liivi Allikas. Foto: Benu Apteek

25 apteeki seitsmest Eesti maakonnast võtsid kasutusele rahvusvahelise BENU kaubamärgi, nüüd on selle kaubamärgi all tegutsevaid apteeke  Eestis kokku 105.

BENU partnerprogrammi juhi Tanel Kuusmanni sõnul ei muutu BENUga liitunud apteekide omanikering ja kõik jätkavad tegutsemist iseseisvate apteekidena, teatas ettevõte. Järvamaal tegutseva Aravete apteegi omaniku Lea Kruusimäe sõnul teeb liitumine tuntud kaubamärgiga maa-apteegi elu lihtsamaks.

«Jätkame iseseisva ettevõttena, kuid partnerlusest suure kaubamärgiga saame oma klientidele pakkuda erinevat lisaväärtust,» rääkis proviisor Kruusimäe. Ta lisas, et kliendi vaates on kõige olulisemad soodsad pakkumised, mida saame BENUga koostöös pakkuda.

BENU kaubamärki hakkasid kasutama seitse Ida-Virumaa, viis Saaremaa, viis Pärnumaa, kolm Harjumaa, kaks Raplamaa, kaks Lääne-Virumaa ja üks Järvamaa apteek, mis kõik tegutsesid seni Apteek1 kaubamärgi all. Enne aasta lõppu liituvad eelkokkulepete kohaselt BENUga veel 15 tänast Apteek1 apteeki erinevates Eesti piirkondades. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles