Kas need ideed muudavad tervishoidu?

Marina Lohk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

EASi ettevõtluskonkursil Ajujaht valiti välja 100 edasipääsejat. Vaata, millised ideed pakuti välja tervisevaldkonnas, kirjutab meditsiiniuudiste portaal med24.ee.

MyHealthStory

Perearsti ja patsiendi suhtlust ja koostööd toetav e-teenus, mis kiiresti haaratava dünaamilise infograafikaga kajastab inimese terviselugu erinevatest allikatest pärit andmete põhjal.

SASI analüsaator

Seade, mis aitab objektiivselt diagnoosida depressiooni, stressi, hüperaktiivsust ja teisi aju funktsionaalseid häireid.

Smart Treadmill

Uudne treeningseade, mis pakub võimalust ühendada nutiseade ja treeningvahend. Kaob vajadus kasutada suurt ja kobakat ekraani ning tekib võimalus seadme põrandaga integreerimiseks.

Healthy Chocolate

Šokolaadid, mis tõstavad ajutegevuse tööd, loovad meeleolu, tõstavad vitaalsust ja aitavad saleneda ning tõsta immuunsüsteemi tööd sisaldades ka rohkelt antioksüdante.

Aiden

DYI ehk tee ise teraapia treener, mis aitab inimestel depressioonisümptomitest vabaneda.

Seedekulgla

Idee on pakkuda ettevõtetele ja eraisikutele sõltumatut toiduainete analüütilist testimist laboris ning tutvustada toiduainete tehnoloogiat tavatarbijale läbi blogikeskkonna.

Reco bath

Kaasaskantav vannimoodul spordiga tegelevatele inimestele, kes tahavad kasutada jäävanni koormusest taastumiseks.

BLOOM

Mobiilirakendus, mille eesmärk on tootesiltide mõistmine kasutajale lihtsamaks teha.

Jäätisevabrik

Mahedast Eestimaisest toorainest valmistatud gelato-tüüpi käsitööjäätis on erakordseid maitseelamusi pakkuv kerge maius. Meie jäätisesortimenti kuuluvad fenomenaalsed ja ootamatud maitsed.

TreenX

Treeningteenus, mis võimaldab kasutajal end treenida kodust lahkumata grupivideokõne vahendusel, säilitades sealjuures soodsa hinna, treeningu kvaliteedi ning professionaalsuse.

OÜ Fitnessteam

www.veebitreener.ee. Idee on tuua turule toitumise planeerimise vahend, mis erineks täiesti seni turul olevatest. See toitumissüsteem annab vabaduse valida, millal sööd, mida sööd ja kui tihti sööd!

Idukas

Toortoidutoodete tootmine ja hulgimüük.

7õuna ehk Lõuna

Tervislikku toitumist soodustav rakendus, mis võimaldab ka toitlustajatel avaldada oma menüü ning klientidel on võimalus saadud info põhjal teha valikud vastavalt oma toitumiskavale.

Luxury World OÜ

Salendav ja organismi puhastav teatox tee.

Raviharjutuste mobiilirakendus

Mobiilirakendus eneseabivõtete ja harjutustega erinevate luu-lihaskonna probleemidele, esmaabivõtted vigastuste korral ja ergonoomika juhised istuvat ja rasket füüsilist tööd tegevatele inimestele

DonateIT

Mobiilirakendus, mis on suhtluskanaliks doonori ja verekeskuse vahel. Kasutajal on võimalik luua endale isiklik profiil, kus hoitakse andmeid tema veregrupi ja annetamise ajaloo kohta. Rakendus kuvab kaardil ära just sinule kõige lähemal asuva doonoripunkti ja võimaldab paari nupuvajutusega registreerida ka aja. 

Kasutajad saavad jooksvaid teateid verekeskuselt verepanga varude ja erinevate ürituste kohta. Lisaks saavad kõik doonorid anda panuse veredoonorluse sotsiaalsemaks muutmisesse ja jagada oma saavutust sõpradega sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles