Üleskutse: aita valida aasta arsti

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eesti Tervise Fond koostöös terviseportaaliga arst.ee kutsuvad üles valima Eesti aasta arsti.

Oma lemmikarsti poolt saab hääletada kuni 15. detsembrini aadressil https://www.arst.ee/et/Aasta-arst.

«Iga inimese töös on tunnustus tähtis, kuid eriti oluline on see neile, kes töötavad erialal, kus tuleb abiks olla teistele inimestele,» sõnas Eesti Tervise Fondi juhataja doktor Eero Merilind.

«Selle pärast kutsun kõiki üles valima aasta arsti 2014: kandidaate saab esitada www.arst.ee lehel või saates kirja Eesti Tervise Fondi postiaadressil. Kui arstikabinetis jääb sageli aega napiks, et doktorile oma tänusõnad öelda, siis nüüd on selleks hea võimalus ning iga arsti jaoks on head sõnad suurim tänu,» lisas ta.

Kandidaatide seast valib aasta arsti žürii, mille koosseisu kuuluvad Evelin Ilves, Põhja-Eesti regionaalhaigla kardioloogiakeskuse teadusjuht professor Margus Viigimaa, rahvusvahelise terviseedenduse assotsiatsiooni asepresident doktor Anu Kasmel ja Eesti Tervise Fondi juhatuse esimees doktor Eero Merilind.

Eesti aasta arsti valitakse juba 13. aastat.

Eesti Tervise Fondi postiaadress on Pärnu mnt 289-1, Tallinn 11621.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles