Kuumad joogid, millega külm talv üle elada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Latte kohvi pilte jagatakse Instagramis sageli.
Latte kohvi pilte jagatakse Instagramis sageli. Foto: Panther Media/Scanpix

Kui talv läheb külmaks ja tubasele õdususele annab viimase lihvi soe jook, siis võib selleski valdkonnas pisut eksperimenteerida ning uusi maitseid proovida.

The Daily Meal toob välja kaks mõnusat (ja magusat) jooki, mida on küllaltki lihtne valmistada ning mis pakuvad vaheldust kakaole või mõnele taimeteele, mida me kõik praegusel aastaajal usinalt joome.

Foto: SCANPIX

California magusa kartuli latte

- 1 tassitäis piima

- 3 supilusikatäit küpsetatud magusat kartulit

- 2 supilusikatäit suhkrut

- 2 tilka puhast vanilliekstrakti

Kuumuta koostisosad potis keskmise kuumuse juures või tassiga mikrolaineahjus. Kui mass on läbikuumutatud, vala see blenderisse ja vahusta kuni saavutad vahulise tulemuse. Vala tassi ja serveeri.

Foto: SCANPIX

Klassikaline kuum šokolaad

- 6-8 supilusikat riivitus šokolaadi

- ¾ kuni tassitäis keemiseni viidud vahustatud piima

- kaneeli

Vahusta kuum piim ja vala see riivitud šokolaadi peale oma lemmiktassi. Kui tahad joogist mocha-kohvi saada, vala omakorda tassi kuum espresso või eelnevalt tõmmanud kohv. Kui jook jääb vaid kuumaks šokolaadiks, raputa kõige peale võimalusel värskelt jahvatatud kaneeli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles