Imedieeti pidanud mees kaotas vähem kui aastaga 64 kilo

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekaaluline mees.
Ülekaaluline mees. Foto: SCANPIX

Briti mehel õnnestus kaotada kaalus 64 kilogrammi vähem kui aastaga, süües omaleiutatud dieedi alusel.

38-aastane Mike Snell otsustas oma katsetustes vahele jätta maailmakuulsad Atkinsi, paleo- ja Dukani dieedid, vahendab news.com.au.

Selle asemel võttis ta ette punase karri igal hommikul ning laadis end süsivesikuterikkast toidust täis – seda kõike piiranguga, et hommikune supersöömine pidi toimuma enne kella 10.

Briti transporditööline oli kasvanud juba 152-kiloseks süües koogikesi, küpsiseid, burgereid ja peekonivõileibu oma töö ajal.

Kuid tal õnnestus oma kehakaalu vähendada 88 kiloni vaid 11 kuuga. Härra Snell kugistas igal hommikul kell 6 alla vürtsise india kanakarriroa Vindaloo, et kõht oleks kogu päeva täis.

Kuni kella 10ni sõi ta mida tahes ning pärast seda väga vähe, tarvidusel vaid kerge supp õhtusöögiks.

Ta otsustas, et on aeg oma elus muutus ette võtta pärast seda, kui tema kolleeg kommenteeris, kui hingetuks võtab Snelli ainuüksi oma treilerisse sisseronimine.

Tavaliste dieetidega ei õnnestunud tal sammu pidada, seetõttu pidas ta vajalikuks mugandada toitumine oma enda vajaduste järgi.

Snell ei teinud oma toitumise kõrval vähimatki treeningut, vaid hoidis oma hommikuse ja väga karrise toidulaua mitmekesise, lisades sinna ka juurvilju.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles