Toomas Sulling: olen aktiivne fatalist

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjust rahul olla: Dr Sulling ei häbene tunnistada, et  töötava südame operatsioonidega alustades oli tal õnne. Esimesed 180  operatsiooni lõppesid kaotuseta  ja see andis usku juurde.
Põhjust rahul olla: Dr Sulling ei häbene tunnistada, et töötava südame operatsioonidega alustades oli tal õnne. Esimesed 180 operatsiooni lõppesid kaotuseta ja see andis usku juurde. Foto: Liis Treimann

Vähesed Postimehe lood pälvivad nii palju lugejaid kui uudis tuntud südamekirurgi Toomas Sullingu otsusest amet maha panna. Pole ka ime, sest aastatega on ta oma lõikusega päästnud tuhandete inimeste elu ning kujunenud paljudele südamearsti võrdkujuks.

Üllatavalt kitsuke kabinet Põhja-Eesti regionaalhaiglas on täis hoolikalt sorteeritud dokumente. Neid hakkab silma kõikjal – riiulitel, diivanil, laudadel. Seina ääres seisavad kolimise ootel tühjad kastid. Õige varsti võetakse ukselt maha ka silt «Professor Sulling». Üks ajajärk Eesti meditsiinis saab läbi.

Eile (16. veebruaril – toim) oli teie lahkumispidu – kas meie tänase kohtumise määrasite haiglasse vanast harjumisest?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles