Suur taastusravikeskus kolib pealinna

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keila haigla taastusravikeskus ja hooldushaigla.
Keila haigla taastusravikeskus ja hooldushaigla. Foto: Teet Malsroos /Õhtuleht

Kakskümmend aastat Keilas tegustenud taastusravikeskus kolib Tallinnasse, et olla patsientidele lähemal.

«Taastusravikeskuse arenguplaanis on pikemat aega olnud Tallinna kolimine, sest valdav osa meie patsientidest on Tallinnast ja Harjumaalt ning Keila asukohana on paljudele ebamugav,» rääkis Keila Taastusravikeskuse juhataja Dag Nurm.

Ta lisas, et nii taastusravikeskuse statsionaarsel kui ka ambulatoorsel ravil käivad patsiendid ning ka nende külastajad pääsevad Tallinnas asuvale keskusele paremini ligi. Haigla hakkab esialgu tegutsema  Pelgulinna haiglas Kahe aasta pärast loodetakse kolida uude kaasaaegsesse taastusravikeskusess Järvevana teel, mida hetkel projekteeritakse.

Kolimise tõttu muutub ka ettevõtte nimi ja Keila taastusravikeskusest saab Põhja-Eesti taastusravikeskus. Taastusravikeskuses on aasta jooksul statsionaarsel ravil 1100 ning ambulatoorsel ravil samuti 1100 patsienti. Keskuses on tööl neli arsti, 16 füsioterapeuti, seitse tegevusterapeuti, kolm logopeedi, kolm psühholoogi, 13 õde ja 14 hooldajat.

Põhja-Eesti Taastusravikeskus (kuni 10. maini 2015 Keila Taastusravikeskus) on suuruselt teine statsionaarse taastusravi teenuste osutaja Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles