Tuntud meditsiinilabor vahetas nime

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senine Quattromedi labor kannab nüüd nime Synlab Eesti.
Senine Quattromedi labor kannab nüüd nime Synlab Eesti. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti üks suurimaid meditsiinilaboreid Quattromed HTI Laborid vahetas oma nime, ettevõtte uueks ärinimeks sai emafirma järgi Synlab Eesti.

«Meie peamisteks klientideks on pere- ja eriarstid, töötervishoiukeskused ning erinevad riiklikud institutsioonid,» sõnas ettevõtte turundusspetsialist Jaak Jänes. Quattromed HTI, nüüd uue nimega Synlab Eesti ajalugu ulatub 20 aasta taha ning tollasest väikefirmast on ettevõte kasvanud üheks Eesti juhtivaks laboriteenuse pakkujaks.

Synlab Eesti laboriteenus hõlmab proovimaterjalide kogumist ja transporti, analüüside teostamist ning vastuste edastamist tellijatele, vajadusel laborispetsialistide konsultatsioone, klientide informeerimist töö paremaks korraldamiseks ning uuenduste juurutamist.

Lisaks loetletud põhilistele klientidele pakub ettevõte laboriteenuseid ka eraisikutele. «Nende vajadustest ja tagasisidest lähtuvalt oleme koostanud mitmeid eelkõige ennetusliku iseloomuga analüüside pakette, millega tutvumiseks, tellimiseks ja vastuste vaatamiseks oleme loonud spetsiaalse patsiendiportaali,» lisas Jänes. Ettevõte pakub ka sugulisel teel levivate infektsioonide anonüümset testimisteenust läbi www.testikodus.ee veebilehe.

Synlab Eesti kuulub Synlab grupi ettevõtete hulka alates 2013. aasta juulist, olles nüüd osa Euroopa suurimast laboriketist. Nii saab ettevõte pakkuda oma klientidele varasemaga võrreldes tunduvalt laiemat laborianalüüside valikut, paranenud on ligipääs Euroopa laborimeditsiinialasele tippkompetentsile ning teenuste tehnoloogiline ja teaduslik areng on oluliselt tugevamalt toetatud.

«Siiski on endine meie põhiline tegevusvaldkond – meditsiiniline laboridiagnostika – kus me jätkuvalt ja igapäevaselt pingutame selle nimel, et täita oma missiooni pakkuda inimestele tervisliku seisundi hindamiseks laia valikut usaldusväärseid ja kliendisõbralikke meditsiinidiagnostika lahendusi,» kinnitas ettevõtte turundusspetsialist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles