Eestist pärit naine sünnitas Inglismaal suurima beebi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

29-aastane Eestist pärit naine tõi Inglismaal ilmale ebatavaliselt suure kasvuga vastsündinu. Beebi kaalus sündides 5,3 kilo ning oli 61cm pikk.

Tänaseks kümme nädalat vana beebi on esimeste elunädalatega kasvanud sama suureks kaheksakuuse beebiga, kirjutab Daily Mail.

Ida-Virumaalt pärit Diana Kuznetsova jaoks kulges rasedus vaevaliselt. Naine soovis sportlikku eluviisi jätkata ka raseduse ajal, ent kahjuks see tal ei õnnestunud. «Esimesed kolm kuud käisin jooksmas kolm korda nädalas. Pärast kolmandat kuud pidin aga treenimise lõpetama. Ma tundsin ennast juba hiiglaslikuna,» kirjeldas naine oma raseduse kulgu.  

Naise kõht kasvas nii kiiresti, et ta pidi käima regulaarselt arstide juures kontrollimas enda ja sündimata lapse tervist. Aina suureneva kõhu tõttu kahtlustasid arstid naisel kolmikuid. Ultrahelis aga selgus, et tegemist on vaid ühe lapsega.

«Ma ei olnud alguses väga murelik. Vahepeal mõtlesin, et äkki ma toitun valesti, kuid see ei olnud nii,» selgitas noor ema. Pärast neljandat raseduskuud oli naise kõht kasvanud  nii suureks, et ta ei mahtunud enam voodisse ära. Kuuendaks raseduskuuks nägi naine välja nagu peagi sünnitama hakkav ema.

Kolm päeva kestnud sünnitus lõppes ebatavaliselt suure beebi ilmaletulekuga.

Jacki kasvamine ei lõppenud ka pärast sündimist. Tänaseks võib poissi võrrelda kasvult kaheksakuuse beebiga. «Ma ei ole kindel, aga ma arvan, et mul on Inglismaa suurim beebi,» ütles Diana Kuznetsova.

Olenemata beebi suurest kasvust ja kaalust, on Jack hea tervise juures. «Ta pole paks, ta on lihtsalt suur ja ilus poiss,» kirjeldab 29-aastane noor ema oma last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles