Apteegikett laieneb rahvarohketesse paikadesse

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apteek Tallinna kaubanduskeskuses.
Apteek Tallinna kaubanduskeskuses. Foto: Erik Prozes / Postimees

Apteegikett Benu avab sellel nädalal kaks uut apteeki - kolmapäeval Viimsi kaubanduskeskuses ja reedel Tartus Sepa Keskuses.

Benu Eesti jaemüügidirektori Kaidi Kelti sõnul on mõlema apteegi sortimenti kokku pannes jälgitud piirkonna eripärasid.  «Viimsis on palju noori peresid ja seetõttu on valikus rõhku pandud nii lastele kui nende vanematele. Sepa Keskus asub seevastu suure magistraali ääres ja seal tuleb arvestada erinevate möödasõitjate huvidega,» selgitas Kelt.

Viimsi apteegi puhul on tegu Viimsi Marketi apteegi taasavamisega. Apteek suleti mullu kevadel kui kaupluse hoone läks lammutamisele. Praeguseks on kerkinud vanale kohale uus ja kaasaegne kaubanduskeskus, mis avatakse vallarahvale 17. juunil. Apteek on senisest suurem, müügipinda on üle 100 ruutmeetri.

 Tartus avatakse uus apteek renoveeritavas Sepa Keskuses. 19. juunil teeb uksed lahti 90-ruutmeetrine rohupood, mille sortimendist leiab ligikaudu 3000 ravimit ja apteegitoodet. Apteek asub keskuse peasissekäigust vasakul, avatava Rimi supermarketi kõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles