Ärge tehke EMOs selfit!

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erakorralise meditsiini osakonda jõudes on paljudel hädalistel jaksu piltide tegemiseks.
Erakorralise meditsiini osakonda jõudes on paljudel hädalistel jaksu piltide tegemiseks. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tartu Ülikooli kliinikum oli sunnitud paigaldama pildistamist keelavad sildid, sest erakorralise meditsiini osakonda (EMOsse) pöördunud inimesed kippusid end seal pildistama.

Kliinikumi erakorralise meditsiini õe Kaire Tsäro sõnu tehti enne keelavate siltide paigaldamist haiglas telefoniga pilte nii endast, kaaspatsientidest kui ka personalist. Haiglatöötajad on leidnud end isegi suhtlusvõrgustikust Facebook ning see ei ole neile meeltmööda. Seda isegi juhul, kui ollakse vaid haiglasse pöördunud inimese selfi tagataustal.

Seetõttu panebki Tsäro inimestele südamele, et pildistamine võib häirida nii kaaspatsiente kui ka personali, ning hoolimata üha populaarsemaks muutuvast pildistamisharjumusest ei tohiks seda harrastada EMOs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles