Kokkuhoitud rahast lasime ehitada ahju, pliidi, kamina ja truubi

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Liidu keskmine igapäevasuitsetaja suitsetab kaheksatunnise tööpäevaga viiepäevase töönädala jooksul maha kaheksa tundi ehk ühe terve tööpäeva.
Euroopa Liidu keskmine igapäevasuitsetaja suitsetab kaheksatunnise tööpäevaga viiepäevase töönädala jooksul maha kaheksa tundi ehk ühe terve tööpäeva. Foto: Mihkel Maripuu

Suitsetamine röövib paljudelt inimestelt tööks ja eraeluks vajalikku aega ja raha, ometi on kulukast hobist loobuda suutnud ainult vähesed. Ent leidub ka häid näiteid: üks perekond lasi suitsetamisest loobumisega säästetud raha eest endale koju uue ahju ehitada.

Ilmekas näide sellest, kui kasulikuks võib osutuda suitsetamise mahajätmine, on tuua perekond Rannikul.

«Olime mehega suitsetanud terve täiskasvanuea: mees 25 ja mina 22–23 aastat. Meie peres olin mina ehk kirglikumgi suitsetaja, ka autoroolis oli sigarett tihti näpu vahel. Kahe peale kulus poolteist kuni kaks pakki päevas,» meenutab Eve Rannik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles