Haigla hakkab otsima uut juhatuse liiget

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seoses Viktor Sarapuu (paremal telefoniga) lahkumisega Kuresaare haigla juhatusest, otsib haigla uut juhatuse liiget.
Seoses Viktor Sarapuu (paremal telefoniga) lahkumisega Kuresaare haigla juhatusest, otsib haigla uut juhatuse liiget. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuressaare haigla juhatuse esimees Viktor Sarapuu pidas kinni veebruaris tehtud avaldusest töölt lahkuda ja esitas septembri alguses lahkumisavalduse, mille haigla nõukogu ka rahuldas.

Sarapuu valiti taas haiglat juhtima 2013. aastal ja seda viieks aastaks, kuid juba toona märkis ta, et paras aeg oleks ametis olla kaks ja pool aastat, vahendab Saarte Hääl. Nüüd on see aeg täis ja Sarapuu lahkub 31. detsembri seisuga.

Haigla nõukogu esimees Reet Tuisk ütles Saarte Häälele, et nüüd hakatakse otsima uut juhatuse liiget ja konkursi tingimused peaksid ajalehtedes ilmuma juba lähiajal. Tuisk rõhutas, et otsitakse just nimelt juhatuse liiget, mitte juhatuse esimeest, kuna esimehe valib juhatus pärast puudoleva inimese leidmist.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles