Hea perearst kuulab mure ära

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahekuuse poja Pääruga vastuvõtule tulnud Anne-Ly Rüütli on Urmas Takkeriga väga rahul.
Kahekuuse poja Pääruga vastuvõtule tulnud Anne-Ly Rüütli on Urmas Takkeriga väga rahul. Foto: Margus Ansu

Kuigi Maarjamõisa polikliiniku perearsti Urmas Takkeri praksis ei kuulunud tänavu Eesti Perearstide Seltsi valitud 40 parima praksise sekka, väärib ta lugejate ja oma patsientide hinnangul suurt tunnustust.

Takkeri sõnul on temaga koos töötav dr Heili Sarapuu varasematel aastatel küll andmed esitanud, aga midagi spetsiifilist nad edetabelisse saamiseks teinud ei ole. Parimate sekka jõudmiseks tuleb täita eri kriteeriumid, näiteks on vaja koosolekute protokolle. «Koosolekuid ikka peame, aga see pole otsene eesmärk olnud,» tõdes Takker.

Pärast nimekirja avalikustamist uurisime oma lugejatelt, milliseid arste nad esile tooksid ja kiidaksid, ning paljude teiste tublide tohtrite seas kerkis esile ka dr Takker. Eile pärastlõunal pistsimegi nina tema igapäevasesse töörutiini ja uurisime, miks patsiendid arstiga niivõrd rahul on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles