Fond kinkis heategijatele ligi sada kasti jäätist

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikse Tomi jäätis.
Väikse Tomi jäätis. Foto: Aldo Luud

Terve suve sai vähiravifondi «Kingitud elu» toetada viieeurose SMS-sõnumiga, kõikide sõnumisaatjate vahel loosis fond koostöös Premiaga välja ligi sada kasti Väikse Tomi jäätist.

Kolme kuuga saadeti 1366 sõnumit, fondi laekus selle tulemusena üle 6800 euro. Jäätisekastid rändasid heategijatele üle Eesti. Kõige agaram heategija saatis perioodi jooksul kokku 16 sõnumit. 

«Inimesed olid oma võidust kuuldes väga üllatunud ja rõõmsad. Tundub, et rohkem annetasid naised, igatahes jäätisevõitjate hulgas oli naisi rohkem. Võitjate seas oli ka neid, kelle lähedane on fondilt abi saanud – nemad olid topelt tänulikud,» ütles võitjatega suhelnud Kersti Ringmets. 

Kaks jäätisevõitjat palusid maiuse edasi kinkida Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu suvelaagrile. Lisaks annetati oma võit edasi kahele lastekodule ja vähiravifondi «Kingitud elu» meeskonnale. 

Fond tänab kõiki kampaania toetajaid: Premia, Age McCann, Mobi Solutions, Eesti Telekom, Elisa, Tele2, TV3, Kanal2, JCDecaux, ClearChannel, Eesti Ajalehed, Delfi, Eesti Meedia jt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles