Välilaatsaretil oli sügisjooksu ajal tööd palju

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kiirabi sõiduk.
Tallinna kiirabi sõiduk. Foto: Karmen Ekbaum/Õhtuleht

Tallinna kiirabi töötas eilsel Tallinna maratonil lisajõududega, sest abivajajate hulk oli märkimisväärne, kokku anti abi 200-le osalejale.

 Tallinna kiirabi peaarsti Raul Adlase sõnul oli  60 jooksjat  lühiajaliselt ravil finiši juures paiknevas kiirabi  välilaatsaretis ja kuus neist viidi  haiglasse, teatas Raepress.

«Põhiliselt olid  meedikute poole pöördumise põhjuseks hõõrdumisvillid jalgadel ja kergemad kriimustused, kuus  viidi  erinevatesse Tallinna haiglatesse,» ütles Adlas. Lisaks Tallinna Kiirabi täiendavale 25 meedikule oli üritust julgestamas veel hulgaliselt MTÜ  Spordiürituste Korraldamise Klubi  abilisi.

Abilinnapea Merike Martinson peab Tallinna maratoni suurepäraseks  rahvaspordiürituseks, paraku on sellel jooksupeol murettekitavad varjuküljed. «Kahjuks ei tunne  kõik osalejad oma tervislikku seisundit või ei suuda oma jõuvarusid realistlikult hinnata. Finišeerimine iga hinna eest, oma tervist ja võimalik et elugi ohtu seades ei kaalu üles enesetõestamisest saadavat rahulolu,» ütles Martinson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles