Eestisse jõuab miljoneid haarav spordipidu

Marian Võsumets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Move Week» Taanis septembri alguses
«Move Week» Taanis septembri alguses Foto: NowWeMove blogi

Esmaspäeval algab suurim üleeuroopaline liikumisnädal «Move Week», mis eelmisel aastal pani üle Euroopa liikuma ligi miljon inimest. Eestis on sellel aastal võimalik valida 120 erineva ürituse vahel.

Ürituse eesmärk on panna eurooplased ennast rohkem liigutama ja füüsilisest tegevusest rõõmu tundma.  Suurem eesmärk on saada 2020. aastaks veel 100 miljonit inimest üle Euroopa liikuma.

«Sellel aastal on kavas väga palju erinevaid sündmusi, mis on mõeldud nii noortele kui ka vanematele inimestele, oodatud on väga erineval tasemel osalejad, kaasatud on palju koole ja ettevõtteid. «Move Weeki» üheks oluliseks eesmärgiks on panna inimesed liikuma üle Eesti ja kutsuda üles ka väiksemaid kogukondi enda liikumisüritust registreerima ja koos liikumisest rõõmu tundma,» ütles ürituse Eesti koordinaator Tiina Kiislar.

21.-27. septembrini toimuv «Move Week» on iga-aastane liikumisnädal ja osa Rahvusvahelise Spordi ja Kultuuri Liidu ISCA kampaaniast NowWeMOVE (Nüüd me liigume). Rohkem infot Eesti ürituste kohta leiab kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles