Lastekaitse liidu juht: kloordioksiidi juhtumile peab reageerima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastekaitse liidu juht Loone Ots
Lastekaitse liidu juht Loone Ots Foto: Liis Treimann

Eesti lastekaitse liidu juht Loone Ots ütles intervjuus Kuku raadiole, et avalikuks saanud kloordioksiidi juhtumile tuleb kiiresti ja radikaalselt reageerida.

Ots lisas, et kui vanemad teevad kahjulikke otsuseid, siis peab seda takistama, et kaitsta lapsi. Ots lisas, et tema teada on vähemalt üks eraisik teinud politseile ka avalduse.

Lastekaitse liidu juht selgitas, et kõigepealt peab politsei tuvastama, et lapse õigusi on rikutud, selgitama välja need inimesed, kes seda teinud, liidul sellist õigust pole. Lapsed peaksid käima läbi tervisekontrollist.

Ots lisas, et eesmärk pole kindlasti mitte kedagi karistada ja hirmutada, vaid lapsevanematele selgitada, milliseid tagajärgi kloordioksiidi tarvitamine võib tuua.

Hulk eestlasi püüab pea kõiki haigusi ravida kloordioksiidiga, kirjutas Eesti Päevaleht neljapäeval. Facebooki kinnises grupis kogunevad jüngrid peavad kloordioksiidi imerohuks, mis ravib kõike alates külmetusest kuni autismi ja aidsini. Lastel kloordioksiidi mürgistusega kaasnevat oksendamist ja kõhulahtisust peavad nad aine ravitoime ilminguks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles