MMS-gruppi kuuluv arst: olen vaatleja

Marian Võsumets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Raudsik
Riina Raudsik Foto: Peeter Kümmel / Sakala
  • Raudsik kuulus kloordioksiidi propageerivasse kinnisesse Facebooki gruppi
  • Ka vähene kloordioksiidi tarvitamine võib põhjustada tervisekahjustusi
  • Paljud avaldavad Raudsikule toetust

Kloordioksiidi ehk MMSi manustamist propageerivasse Facebooki gruppi kuulunud arst eitas, et on patsientidele selle tarvitamist soovitanud.

Jüri tervisekeskuse juhataja ja perearst dr Riina Raudsik tegi oma Facebooki kontol avalduse:

«Olen arstina huvitatud terviklikust tervishoiust. Alternatiivmeditsiin on mind huvitanud kümneid aastaid, kuna näen arstina kui palju saab lisaks tavameditsiinile paranemisele kaasa aidata alternatiiv- ja täiendraviteraapiatega, toetava toitumise ja mõtlemisega.

Olen mitmetes facebooki tervise- ja alternatiivravi teemalistes gruppides vaatlejana, et näha, millega on tegu. MMSi (NaClO2) POLE PROPAGEERINUD EGA PATSIENTIDELE SOOVITANUD!»

Samas jääb arusaamatuks, miks postituse kommenteerijad tohtrile jõudu ja vastupidavust soovivad.

Riina Eigi-Sobolewska kirjutab: «Nad ründavad kust aga saavad praegu. Palun, ära heitu .»

Ain Rammu lisab: «See on apteekide liidu ja farmaatsia täielik rünnak, sest nende kasud hakkavad ju vähenema. Rahu ainult rahu, sest nad nagunii usinalt omale auku juba kaevamas.»

Meditsiiniuudiste andmetel on terviseamet lubanud perearst Riina Raudsikuga ühendust võtta, hindamaks tema poolt osutatud teenuste nõuetekohasust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles