Naine sai vanaemaks 29-aastaselt

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastsündinu. Pilt on illustratiivne.
Vastsündinu. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

29-aastaselt vanaemaks saanud Vene naine on vähemalt oma riigi noorim vanaema.

Central European Newsi (CENi) sõnul sünnitas Natalia Knyazkova tütre, kui ta oli 14 aastat vana, vahendab Fox News. Natalia tütar, kelle nime pole artiklis välja toodud, sünnitas aga hiljuti samuti 14-aastasena poja.

«Ajalugu on end korranud, ta on astunud minu jalajälgedes,» ütles Natalia CENile. Naine lisas, et on väga õnnelik ka selle üle, et lõpuks on perekonnas ka poisslaps, tal endal oli neli tütart.

Perekond elab Lääne-Venemaa linnas Bor. Sealse haigla sünnitusabi osakonna juhataja Lyudmila Rodnikova avaldas kahetsust, et vastne ema ei saa enam noorust nautida, vaid peab vastutama ka oma lapse eest. «14 on sünnituseks ikka väga noor, neiu keha ei ole veel korralikult väljagi arenenud,» ütles ta.

Hiljuti sündinud lapse isa on 17. Natalia ja tema abikaasa Alexander Knyazkov (34) aitavad lapselast kasvatada, et värsked lapsevanemad saaksid koolis edasi käia. Kui aga Natalia tütar saab 18 aastat vanaks, saab noorpaar hakata koos elama ning lapse eest hoolitsema.

Venemaal on seksuaalse enesemääramise eapiir 16 aastat ning paarid ei saa enne 18 aasta vanuseks saamist abielluda.

CENi andmete kohaselt on praegu maailma noorim vanaema 23-aastane Rumeenia naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles