Eesti suurima hooldushaigla rajamine on lõpusirgele jõudnud

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keila haigla
Keila haigla Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Veel tänavu avatakse Keila äärelinnas asuvas haiglahoones õendusabikeskus ja hooldekodu, kuhu uue aasta alguses kolivad üle ka Harku hooldekodu asukad.

Eesti suurima hooldusravikeskuse rajamine Keila haiglasse algas mullu oktoobri lõpus, vahendab Harju Elu. Nüüd, ligi aasta hiljem on jäänud veel viimased ehitustööd – pannakse kokku mööblit, köögi ja muude ruumide seadmeid –, millega peaks peatöövõtja Rand&Tuulberg ühele poole saama hiljemalt novembri keskpaigaks.

«Võrreldes vanade ruumidega on uued nagu öö ja päev – rõõmu teevad avarad patsientide palatid ja hooldekodu elanike toad, ühiskasutatavad ja toitlusturuumid, samuti vannitod ehk personali poolt kasutusele võetud termin «vannitänav»,» räägib SA PJV Hoolduaravi õendusjuht Riina Rannaääre, selgitades, et uutesse ruumidesse saab nii pesuraami kui ratastooliga, uksed on laiad ja ruumid põrandaküttega..

Kokku on hoolduskeskuse investeeringute suurus 10,5 miljonit eurot – sellest 3,9 miljonit saadi Euroopast ja ülejäänu on erakapitali katta.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Harju Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles