Vunts toob tervise!

Marian Võsumets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui mõni kasvatab vuntse vaid vahel, siis üks meeldejäävaim vunts filmiajaloos on kümneid miljoneid naisi põlvest nõrgaks võttev Rhett Butler (Clark Gable), kel õnnestus taltsutada kõige tõrksam ja kaunim naine Scarlett O’Hara (Vivien Leigh) filmis «Tuulest viidud» (1939).
Kui mõni kasvatab vuntse vaid vahel, siis üks meeldejäävaim vunts filmiajaloos on kümneid miljoneid naisi põlvest nõrgaks võttev Rhett Butler (Clark Gable), kel õnnestus taltsutada kõige tõrksam ja kaunim naine Scarlett O’Hara (Vivien Leigh) filmis «Tuulest viidud» (1939). Foto: Vida Press

Terviseteadlik mees kannab novembrikuus habet või vuntse. Kas tead, miks? Ikka selleks, et juhtida tähelepanu mehi surmasuhu saatva haiguse – eesnäärmevähi – tõsidusele ja meeste tervisele üldisemalt.

2011. aastal sai Sten Skolimowski kõne Movemberi peakorterist Londonis. Talle pakuti võimalust Eestis Movemberi liikumist vedama hakata. Agentuuri Jolos Events loovjuhina tundus Stenile sotsiaalne teavituskampaania põneva ettevõtmisena.

Mehed ja naised on Steni arvates haiguste teemal justkui eri planeetidelt. «Rinnavähist ju teavad kõik naised, isegi noored ja vanad mehed une pealt. Aga kas mehed teavad eesnäärmevähist? Osad isegi ei tea, mis on eesnääre!» räägib Sten.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles