Ida-Viru keskhaigla ülemarst esitas lahkumisavalduse

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Viru Keskhaigla ülemarst Aime Keis.
Ida-Viru Keskhaigla ülemarst Aime Keis. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eelmise aasta jaanuarist Ida-Viru keskhaigla ülemarsti ametit pidanud Aime Keis on esitanud isiklikel põhjustel lahkumisavalduse, ent äraolek võib jääda ka ajutiseks.

«Vastab tõele, et olen esitanud lahkumisavalduse, aga kas see on päriselt või ajutiselt, on veel lahtine,» ütles ligi kaks aastat Ida-Viru keskhaigla ülemarsti ametis olnud ja Tartumaalt tulnud Aime Keis Põhjarannikule, lisades, et otsus on tingitud täiesti isiklikest põhjustest.

«Aga kuna on tulnud ettepanekuid, et võiksin siiski jätkata, siis keskhaigla nõukoguga on arutelud veel pooleli,» sõnas Keis, tunnistades, et on mitu ettevõtmist, mida ta tahaks ülemarstina lõpuni viia. Neist üks on keemiaravi võimaluste loomine Ida-Viru keskhaiglas, mis kergendaks regiooni vähipatsientide elu.

Ida-Viru keskhaigla nõukogu esimees Valeri Korb ütles, et Keis on saanud oma tööga hästi hakkama ning haigla nõukogu koguneb järgmisel nädalal ja otsustab siis, kas viia läbi uus konkurss ülemarsti leidmiseks või anda Keisile võimalus mõneks ajaks aeg maha võtta ning jätkata.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Põhjarannikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles