Haigekassa koduleht täienes kaardirakendusega

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaardirakendus Haigekassa lehel
Kaardirakendus Haigekassa lehel Foto: Kuvatõmmis veebilehelt

Haigekassa koduleht sai olulise uuenduse kaardirakenduse näol, mis võimaldab inimestel mugavalt leida haigekassa lepingupartnereid üle Eesti ning saada raviasutustega seonduvat informatsiooni nagu kontaktandmed, asukoht ja osutatavad teenused.

Kaardilt on võimalik leida raviasutusi ja arste, kes ostutavad  perearsti-, eriarstiabi ja hambaravi teenuseid haigekassa lepingu raames, vahendab haigekassa. Lisaks leiab kaardilt ka rinnavähi varajase avastamise uuringuid teostavad raviasutused ja liikuvate mammograafiabusside asukohad kindlatel kuupäevadel. Lähitulevikus lisanduvad kaardile ka õendusabi teenust osutavad raviasutused.

Lisaks kaardirakendusele on veebilehe sisulise uuendusena  täiustatud uudiste rubriiki ja loodud artiklite portaal, kus avaldatakse regulaarselt haigekassa spetsialistide kirjutatud tervishoiusüsteemi arenguid ning ravikindlustust tutvustavaid artikleid. Artiklite portaali eesmärk on selgitada ravikindlustuse toimise põhimõtteid, jagada infot tervishoiusüsteemi kohta ja avada elanikkonnale terviseteemasid selgelt ja arusaadavalt ning viia haigekassa oma klientidele lähemale.

Uuenduskuuri läbis ka haigekassa veebi avalehe kujundus. Avalehelt  leiab nüüd rohkem olulist informatsiooni erinevate tervisekampaaniate kohta. Kodulehe arendustööde eesmärgiks on tõhustada informatsiooni lihtsat, arusaadavat ja mugavat kättesaadavust kindlustatu jaoks. Koostöös veebiagentuuriga Web Expert arendatakse kodulehte jätkuvalt edasi, et muuta see veelgi kasutajasõbralikumaks ja informatiivsemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles