EMO arst: stabiilsus tervishoius suurendaks jääjate hulka

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Põlluveer
Märt Põlluveer Foto: Sille Annuk

Erakorralise meditsiini arst Märt Põlluveer arvab, et Eesti tervishoid vajab praegu enim stabiilsust - eestlased ei armasta väga muutusi ja see suurendaks tema hinnangul jääjate hulka.

«Tervishoiu lahendamata küsimustest võiks koostada pika nimekirja, kuid minu edetabeli tipus on üldise plaani puudumine,» sõnas erakorralise meditsiini (EMO) arst Märt Põlluveer aastalõpu usutluses meditsiiniuudiste portaalile Med24.

Ta märkis, et rõõmustab ka ise alati, kui raporteeritakse järjekordse ehitise valmimisest, kuid ei ole siiski siiani mõistnud, kuidas need uued ehitised üldisesse süsteemi sobituvad. «Olen lugenud seadusandlust ning arengukavasid, kuid endiselt on raske mõista, millised rollid on kellele määratud,» selgitas Põlluveer.

Ta pakkus, et töötajate turvatunne kasvaks ja lahkumine väheneks, kui süsteemi tuleks lihtne ja inimlik stabiilsus. «Eestlased ei armasta väga muutusi ja see suurendaks jääjate hulka,» tähendas EMO arst.

Refereeritud artiklit saab lähemalt lugeda meditsiiniuudiste portaalist Med24.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles