Noormees suri liiga suure deodorandikoguse tõttu

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noormees suri, sest hakkas duši all käimise asemel kasutama väga suurtes kogustes deodoranti.
Noormees suri, sest hakkas duši all käimise asemel kasutama väga suurtes kogustes deodoranti. Foto: christopher gonta/picture alliance / moodboard

Teismeline noormees, kes vahetas duši all käimise deodorantide vastu, suri gaasimürgituse tagajärjel.

Mürgise gaasi sissehingamise tõttu surnud Thomas Townsendi toast leiti 42 purki deodoranti, kirjutab ajaleht The Telegraph. Noormehe ema Sally sõnul kasutas 16-aastane Thomas deodoranti duši all käimise asemel enda «pesemiseks» ja tal kulus ligikaudu üks pudel deodoranti nädalas.  

Thomas oli olnud viis aastat asenduskodus. Eelmise aasta veebruaris kolis ta Folkestone’is asuvasse lastekodusse, kuid esialgu oli tal enda sisseseadmisega raskusi. Seetõttu alustas ta ka kooliaastat tavapärasest hiljem.

Noormees tahtis saada hobuserautajaks ja temaga kokku puutunud inimeste sõnul ei tundunud neile kunagi, nagu tahaks ta endalt elu võtta või kasutaks vääralt mingeid aineid.  

Surma päeval leidis noormehe lastekodu põrandalt ja kohale kutsutud meedikutel ei õnnestunud teda enam aidata. «Ta piserdas deodoranti kõikjale enda ümber ja lämbus gaasimürgituse tagajärjel,» ütles uurija Rachel Redman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles