Kõige tervisesõbralikum töökoht on Selver

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auhinna võttis vastu Selveri personalidirektor Kristiina Palm.
Auhinna võttis vastu Selveri personalidirektor Kristiina Palm. Foto: Toomas Huik

Täna valisid Tervise Arengu Instituut ja ajakiri Tervis Pluss koos tööinspektsiooni ja advokaadibürooga Sorainen Eesti selle aasta kõige tervisesõbralikumaks ettevõtjaks ASi Selver.


Ajakirja Tervis Pluss peatoimetaja Evelin Samueli sõnul tegeleb Selver süstemaatiliselt kõigi oma töötajate tervisesse panustamisega. «Töötajad tõesti tunnevad, et neist hoolitakse,» sõnas ta. Ettevõttes on ergonoomilised töökohad ja puhketoolid.

Selveri Igal üksusel on kasutada oma eelarve tervise edendamiseks. Juhtkond toetab selliseid olulisi terviseaktsioone nagu suitsetamisest ja kohvist loobumine ning võitlus ülekaalulisusega, jagatakse vitamiine. Selveris on loomisel oma spordiklubi. Töötajad ise hindavad seda kõike kõrgelt.

Välja anti veel rida auhindu. Kõige sportlikuma tööandja tiitli sai ettevõte, mille töötajaist on 80 protsenti oma spordiklubi liikmed. Ühiselt osaletakse spordivõistlustel ja rabamatkadel, peetakse veebilehel spordipäevikut. Kõik spordiklubi liikmed on registreeritud Tartu maratonile. Tegemist on osaühinguga Inspired Communications.

Parima kaasaja auhinna vääriliseks kuulutati Tallinna Haridusamet, mille siseveebis on üleval videod ja võimlemisharjutused, õige tööasendi näited ja tervislikud retseptid.

Kõige innovaatilisema idee vääriliseks tunnistati Põltsamaa lasteaed Mari. Selles ettevõtte puhkeruumis on liikuv tervisekast, kust kõik soovijad saavad sportimisvahendeid võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles