Kuressaare perearstid muutsid tervisekeskuse ehitamise suhtes meelt

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare Haigla uus juht Märt Kõll võib perearstidega kokkuleppele jõuda.
Kuressaare Haigla uus juht Märt Kõll võib perearstidega kokkuleppele jõuda. Foto: Sander Ilves

Veel möödunud aasta lõpus kaalus praegu sanatooriumi Saaremaa Valss ruumes tegutsev Kuressaare perearstikeskus tervisekeskuse ehitamist Tallinna tänavale bussijaama taga asuvale tühjale platsile, kuid nüüd on perearsti meelt muutnud ha soovivad haiglaga koostööd teha.

Kerli Jaagosild Kuressaare perearstikeskusest teatas linnavalitsusele saadetud kirjas, et perearstid on jõudnud Kuressaare haigla uue juhiga sarnasele arusaamale nüüdisaegse esmatasandi tervisekeskusest, mistõttu nad on ma projekti külmutanud ja soovivad teha haiglaga koostööd, kirjutab Saarte Hääl.

Esmatasandi tervisekeskuse rajamiseks on Kuressaare haigla raha taotlenud Euroopa Liidult ja haigla juhatuse liikme Märt Kõlli sõnul hakkaksid haiglasse rajatavas tervisekeskuses peale Kuressaare perearstikeskuse arstide ja personali tööle ka need kuus perearsti,  kellega on haigla eellepingu juba sõlminud.

Jaagosilla sõnul ei sobinud Kuressaare perearstikeskusele haigla varasem pakkumine seetõttu, et, selle järgi oleksid Kuressaare perearstikeskus arstidele mõeldud ruumid paiknenud hajali pindadel vastremonditud hooneosas. «Kuressaare perearstikeskus moodustab loomulikult ühtse terviku, mitte ei hõlma eraldi tegutsevaid ja majandavaid perearste,» ütles Jaagosild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles