Üks Saaremaa vald võib peagi perearsti saada

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peagi ei ole Kihelkonna valla elanikel tarvis enam põhjust kodust kaugele tervisekontrolli sõida.
Peagi ei ole Kihelkonna valla elanikel tarvis enam põhjust kodust kaugele tervisekontrolli sõida. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kihelkonna vallavalitsus loodab juba sel suvel saada vallale oma perearsti, kuid kõigepealt on perearsti vastuvõtu taasavamiseks tarvis remontida tohtri tööruumid.

«Oleme püüdnud leida perearsti ja pereõde kohapeale ning jõudnud esialgsete kokkulepeteni,» teatas Kihelkonna vallavanem Raimu Aardam terviseametile saadetud kirjas, kus ta märgib, et personali töölevõtmine ja rahastamine on terviseameti korraldada ja küsib, kas ja kuidas on võimalik perearsti ja pereõe vastuvõtt Kihelkonnal uuesti avada, kirjutab Saarte Hääl.

Terviseameti mullu novembri lõpus tehtud otsusega on perearstita Kihelkonna nimistule tänavu 30. juunini ajutiseks asendajaks määratud Kaalep Koppel, kes võtab patsiente vastu Kärlal.

«Põhimõtteliselt saaks uus perearst tööd alustada siis, kui dr Kaalep Koppeli leping ajutise asendajana lõpeb. Kui terviseamet annab positiivse vastuse, siis alustame endistes perearsti vastuvõturuumides remonti.» ütles Raimu Aardam Saarte Häälele, kuid võimaliku perearsti nime ta siiski ei avaldanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles