SOS-dieet: kuidas kaotada üks kilo päevas?

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks paastupäev nädalas võib aidata märgatavalt alla võtta.
Üks paastupäev nädalas võib aidata märgatavalt alla võtta. Foto: Mercury Press/Caters News Agency/Scanpix

Kui ükski riideese enam selga ei lähe, siis oleks tarvis kiiresti alla võtta. Selleks sobib suurepäraselt üks paastupäev nädalas. Siit leiate ajakirjas Bild der Frau avaldatud nipid selle kohta, kuidas seesugust paastu kõige paremini pidada.

Joo tunnis klaasitäis gaasita mineraalvett

Keeda mineraalvesi läbi, kalla klaasi ligikaudu 250 milliliitrit vett ja joo see tühjaks. Keedetud vesi ergutab Ayurveda õpetuse kohaselt ainevahetust veelgi enam ja viib kehast veelgi enam mürke välja. Vahelduse tagamiseks, tasub igasse klaasitäide vette lisada ka midagi salendavat.

Õunaäädikas tugevdab seedimist

Lisa vette teelusikatäis õunaäädikat. Loodusliku õunaäädika happed, ensüümid ja vitamiinid tugevdavad seedimist ja aitavad keha mürkidest puhastada.

Greip aitab rasva lagundada

Lisa vette supilusikatäis värskelt pressitud greibimahla. Greibis leiduvad mõruained soodustavad tõhusalt rasvade lagundamist.

Piparmünt vähendab isu

Lisa vette värske katki murtud piparmündileht või kalla kuum vesi peale kuivale piparmünditeele. Lase nii kaua tõmmata, kuni tee temperatuur on umbes 30°C. See on parim joomistemperatuur.  Värske aroom ajab näljatunde ja magusaisu hästi ära.

Sidrun viib mürke välja

Lisage veele mõned sidruniviilud ja suruge neist mahl lusikaga välja. Sidrunis leiduv D-limoneen aktiveerib maksaensüümid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles