Kiirabile laekus ohtralt tänukirju

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabile laekub aastas neli korda rohkem tänukirju kui kaebusi.
Kiirabile laekub aastas neli korda rohkem tänukirju kui kaebusi. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna kiirabi juhi Raul Adlase sõnu laekub kiirabile aastas kaebustest neli korda rohkem tänukirju. Kokku laekub neid aastas ligikaudu 150 tükki. Mille eest meedikuid kiidetakse?

Tänukirjade üle on Adlase sõnul meedikutel alati väga hea meel. «Inimeste tänu on üks neist paljudest olulistest asjadest, mis aitavad meil vastu pidada ja inspireerib meid oma tööd hästi tegema,» ütles Adlas.

Siit leiate mõned näited kiirabile saadetud tänusõnadest. Isikuandmete kaitseks on välja jäetud perenimed ja aadressid.

Sooviksin südamest tänada mind 20.01 öösel avitanud Tallinna kiirabi brigaadi, kelle professionaalsest käitumisest ja hoolivast suhtumisest olen väga liigutatud ja tänulik. Kutse peale päralejõudmine oli väga kiire, brigaadi toimetused näitasid kõrget professionaalset väljaõpet, kogemust ja head suhtumist. Tänu kiirabi brigaadile sain oma hetkelisest vaevusest üle ning sooviksin  vaid kiidusõnu öelda nii toreda arstiabi eest.

Brigaadi juhiks oli ilmselt Eduard Gusarov ning teisedki kaks meedikut olid suurepärased spetsialistid ja hoolivad inimesed. Palun edastage neile toredatele töötajatele patsiendi sügav tänu ning samuti sooviksin, et informeeriksite ka kiirabi juhtkonda niivõrd meeldivate asjatundjate käitumise kohta.

Väljasõit toimus 02.48

Tänulik patsient

Priit          

---

Minu nimi on Vello ..... ja me kohtusime Teiega 16.01. kella 15.00 paiku Hiiu-Suurtüki ..... keldris. Kohtumisest ma kahjuks eriti midagi ei mäleta aga sellegi poolest tahaks Teid südamest (mis nüüd jälle töötab) tänada uue sünnipäeva puhul minu elus. Suur tänu Teile kui ka Teie meeskonnale.

Hetkel tunnen ennast päris kõbusalt, rindkere on kergelt valus, arvan et see on kuntslikust hingamisest.

Olen juba paar korda basseinis ujumas käinud. Veelkord SUURED TÄNUD.

Lugupidamisega

Vello

---

Soovin kogu südamest kiita! Täna öösel jõuluööl vastu 25.12 käisid minu 2,7 aastast tütart abistamas imelised arstid! Lapsel oli kõriturse (larüngiit) ja nii rahulikku, nii inimlikku, nii professionaalset arsti pole ma enam aastaid kohanud! Ta oskas lapsega suhelda, ta oli põhjalik, ta küsis kõik vajaminevad küsimused! Mulle meeldis, et arst suhtles minuga ja kogu perega nagu oma inimene. Väga tihti on muidu kiirabis töötavad arstid kuidagi liiga komplitseeritud ja ranged, ei teki kontakti. Ma tänan arsti kogu oma südamest ja palun hoidke selliseid tänuväärseid inimesi. Kahjuks ma ei tea tema nime, tegemist oli keskealise tumedapäise meesterahvaga, tal on väike vene keelne aktsent, tal olid prillid, tumepruunid silmad. Meie peres oleks nagu jõuluime käinud, tuli ja võttis haiguse ja andis nii hea meeleolu ja rahu. Me pärast istusime abikaasaga diivanil ja mõtlesime, et see nüüd küll päriselt ei olnud  Aitäh kogu Teie meeskonnale, et te nii vaprad olete! Ja loomulikult ka temaga kaasas olev meditsiiniõde oli meeldiv ja tore!

Mari-Liis

---

Tahan avaldada suurt tänu ja lugupidamist inimliku suhtumise eest. 19. märtsil so. eile kutsusime kiirabi. Kell oli seitsme paiku ja aadressiks Wiedemanni 6-..... Kiirabi brigaadi kuulusid, loen väljasõidu lehelt-Jakobson, Puusaare, Nurk. Andke edasi minu ja minu vana isa parimad soovid ja jõudu raskel tööl!

Teile kõigile ilusat kevadet soovides

Heldi

---

Tahaksin väga tänada kiirabibrigaadi, kes 14.02 minu lapse juurde Tallinnas Nõmmel kl 23 paiku tulid. Väga-väga kena suhtumisega ja professionaalsed meedikud olid. Sain palju vajalikku infot ja abi.

Kui Teil on võimalik, siis palun edastage mu siirad tänusõnad edasi!

Kõike kõige paremat soovides,

Sirly

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles