Uus Eesti seriaal pöörab perearsti tegemised naljaks

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaises komöödiasarjas saab näha ka hambaarsti, kes on kõvasti põrutada saanud.
Kodumaises komöödiasarjas saab näha ka hambaarsti, kes on kõvasti põrutada saanud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Peagi hakkab TV3 näitama kodumaist komöödiasarja väikese maakoha perearstikeskusest, kus vallandub kaos, kui uuele tööpostile saabub peen daam Tallinnast.

Uus perearst doktor Silva on harjunud ooperis käima, kalamarja sööma ja kübaraid kandma. Nüüd peab pealinna daam kohanema aga hoopis uue ja otsekohesema elustiiliga, kirjutab TV3 oma kodulehel. Tema vastu punuvad ka intriige vallandatud endine perearst Heimar ja pereõde Ester.

Kange iseloomuga Doktor Silva ei kohku aga tagasi ja hakkab tegelema kohaliku rahva eriskummaliste haigusjuhtumitega, üritab külarahva umbusuga võidelda ja kõigele lisaks varjab ta oma hingesopis hämarat saladust, mis oli tema pealinnast pagemise põhjuseks.

Uue komöödia «Doktor Silva» autorid on Martin Algus ja Ergo Kuld, kes on loonud ka menukad telesarjad «Padjaklubi», «Naabriplika» ja «Ment». Neljandal märtsil esilinastuva seriaali peaosas on Viire Valdma. Sarja esimest osa saab näha tuleval reedel kell 21.30.

Pisut tõsisemas võtmes kajastab arstide töid ja tegemisi ka Kanal 2. Möödunud aasta detsembri algusest jälgib kaamerasilm Tartu ülikooli kliinikumi igapäevaelu laupäeviti kell 10.10 eetris olevas dokumentaalsarjas «Kliinikum».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles