Kohtla-Järve eraldab tervisekeskuse rajamiseks 120 000 eurot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järve ekslinnapea Jevgeni Solovjov
Kohtla-Järve ekslinnapea Jevgeni Solovjov Foto: Mihkel Maripuu

Kohtla-Järve on otsustanud osaleda Ahtme linnaosa tervisekeskuse rajamise projektis ja eraldab selleks oma eelarvest 120 000 eurot.

Ettepanekuga perearstikeskuse rajamise projektist osa võtta pöördus linnavalitsuse poole Ida-Viru keskhaigla, kes on valmis ruume rendile andma ilma renditasuta, vahendab Med24 Põhjarannikut.

«Ahtme linnaosas on sellist keskust väga vaja, kuna perearstid, kes siinsetele elanikele teenuseid osutavad, töötavad praegu seal, kus see on mugavam neile, mitte patsientidele,» ütles Kohtla-Järve linnapea Jevgeni Solovjov.

Tervisekeskus on linnapea sõnul mõttekas luua selle pärast, et praegu asuvad Ahtme linna elanikke vastu võtvad perearstid hajutatult erinevates kohtades: kolm perearsti võtab neid vastu Jõhvis, kaks Puru polikliinikus ja ülejäänud elumajades olevates ruumides. Projektist on Solovjovi sõnul kasu nii Ahtme elanikele, kes saavad vajalikke teenuseid oma kodu läheduses, kui ka perearstidel, kes saavad võimaluse osutada kvaliteetsemat raviteenust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles