Patsientide külastamise piirang on lõppenud kolmes haiglas

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Tallinna keskhaigla hoone Ravi tänaval.
Ida-Tallinna keskhaigla hoone Ravi tänaval. Foto: Liis Treimann

Tänasest saab Ida-Tallinna keskhaiglas ja Põhja-Eesti regionaalhaiglas patsiente taas tavapärases korras külastada.

Täna, 16. märtsil lõppeb ajutine patsientide külastamise keeld, teatas Ida-Tallinna keskhaigla oma kodulehel. Teisipäeval, 15. märtsist lõppes patsientide külastuskeeld ka Põhja-Eesti regionaalhaiglas, kus viibivaid patsiente võib taas tavapärases korras külastada. 8. märtsil leevendas külastuskeeldu ka Pärnu haigla, kus külastuspiirang kehtib endiselt sünnitusosakonnas.

Samas tuletavad mõlemad haiglad kõigile külastajatele meelde, et grippi haigestumise hooaeg ei ole veel lõppenud. Ida-Tallinna keskhaiglas palutakse patsiente mitte külastada neil, kes on haigestunud ägedasse viirusnakkusesse, sealhulgas grippi.

Põhja-Eesti regionaalhaigla patsiente ei tohi külastada end haigena tundvad või haigusnähtudega inimesed. Osakonda sisenemisel tuleb käed desinfitseerida ja kasutada kaitsemaski, mille saab osakonnast. Samad nõuded kehtivad ka Pärnu haiglas.

Patsientide külastamise keelu kehtestas Ida-Tallinna keskhaigla gripi laia leviku tõttu 23. jaanuaril, Põhja-Eesti regionaalhaiglas 2. veebruaril ja Pärnu haiglas 3. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles