Järvamaa haigla sõlmib täna suurhaiglaga koostöölepingu

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa haigla.
Järvamaa haigla. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ida-Tallinna keskhaigla ja Järvamaa haigla sõlmivad täna koostöölepingu, millega pannakse paika edasine koostöö kahe haigla vahel.

Järvamaa haigla on Ida-Tallinna keskhaigla (ITK) pikaajaline partner, kus juba tänasel päeval tevad vastuvõtte mitmed ITK arstid, teatas Ida-Tallinna keskhaigla. ITK juhatuse esimehe Ralf Allikvee kinnitusel on sõlmitav leping vajalik selleks, et planeerida edaspidi senisest paremini mõlema haigla tulevikku.

«Senine koostöö ITK ja Järvamaa haigla vahel on olnud üksmeelne ning läbimõeldud. Koostöölepingu sõlmimisega anname sealsetele patsientidele kindlustunde, et tagatud on jätkusuutlikkus pakkuda eriarstiabi järvamaalastele nende kodukohas,» sõnas Allikvee.

AS Järvamaa Haigla juhatuse liige Andres Müürseppa sõnul annab koostöölepe Järvamaa elanikkonna arstiabi kättesaadavusele palju juurde. «Ida-Tallinna keskhaigla näol on tegu tugeva koostööpartneriga, kelle abil jõuab Järvamaa patsiendini parim erialaspetsialistide poolt pakutav arstiabi,» lisas Müürsepp, kelle sõnul on ka senine koostöö olnud edukas.

Praegu töötavad Järvamaa haiglas käsunduslepingu alusel anestesioloog Külvar Mand, uroloog Dmitri Nelzin, naistearst Gabor Szirko ja vastuvõttu teostavad ka Ida-Tallinna keskhaigla onkoloogid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles