Tallinna tervishoiu kõrgkool saadab võistlustulle kaks hooldustöötajat

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevased tervishoiutöötajad peavad muu hulgas tundma inimeste anatoomiat.
Tulevased tervishoiutöötajad peavad muu hulgas tundma inimeste anatoomiat. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Reedel, 15. aprillil kell 10.30 algab Valgamaa kutseõppekeskuses (Valga, Loode 3) hooldustöötajate kutsemeistrivõistlus «Hooldustöötaja 2016», kus osaleb ka kaks Tallinna tervishoiu kõrgkooli õpilast.

«Meie jaoks on oluline, et õpilane läheks võistlusele rõõmuga ja näeks selles võimalust enesearenguks,» ütles Tallinna tervishoiu kõrgkooli kutseõppe osakonna juhataja Piret Tamme. Tema sõnul ei vali kool võistlusele saatmiseks välja kõige tublimaid õppureid, vaid lasi õpilastel ise otsustada, kes võistlusele minna soovivad.

Ülesanded, mida õpilased hooldustöötajate kutsemeistrivõistlusel lahendama peavad, on nii individuaalsed kui ka paaris ning haaravad kogu hooldustöötaja õppekava. «Tallinna tervishoiu kõrgkool kui hooldustöötajate kutsemeistrivõistluse algataja peab väga oluliseks võistluse traditsiooni jätkamist, sest see annab õpilastele hea kogemuse. Samuti ei ole vähem tähtis võimalus tutvuda teiste koolide hooldustöötaja eriala õpilastega ning omavahel mõõtu võtta,» lisas Tamme.

Hooldustöötajate kutsemeistrivõistluse korraldamisele pani Tallinna tervishoiu kõrgkool alguse juba 2010. aastal, eesmärgiga äratada laiemat huvi hooldustöötaja ameti vastu ning väärtustada kutseoskusi. Tänavust hooldustöötajate kutsemeisterlikkuse võistlust korraldatakse koostöös SA Innove ja Valgamaa kutseõppekeskusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles