Südamekuu rattaorienteerumisel võitsid kogenud sportlased

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattasõit pakub mõnusat ja tervislikku vaheldust.
Rattasõit pakub mõnusat ja tervislikku vaheldust. Foto: Alexander Shcherbak/Alexander Shcherbak/TASS/Scanpix

Südamekuu rattaorienteerumine tõi Käinasse kokku pea poolsada osalejat, kes saabusid nii jalgsi kui ratastel, said 11 kontrollpunkiga 15-kilomeetrisel rajal oma teekonna ise valida ja pärast orienteerumist Käina ujulas basseinis ja saunas lõõgastuda.

Kuigi seekord medaleid ei jagatud ja kõik liikusid omaenda südame heaks, saabusid esimeste hulgas rajalt kogenud sportlased: laskesuusataja Martin Remmelg ja jalgrattur Robin Pruul, kirjutab Hiiu Leht.

«Sellise alaga pole varem tegelenud, orienteerun rattaga esimest korda ja ei oska öeldagi, kas läks hästi,» ütles Remmelg, kes kasutas sõiduriistana kasutas ta fatbike-ratast, mis pole ette nähtud võidusõiduks, vaid talvel lumes ja suvel liivas sõitmiseks. Remmelg treenib kuus korda nädalas ja kaks korda päevas ja tema sõnul oli rattaorienteerumine treeningutele mõnusaks vahelduseks.

 Sama intensiivselt spordib ka Pruul, kes õpib Kärdla kooli 9. klassis ja on tänavu rattaga maha vändanud juba 4500 kilomeetrit.

Järgmine südamekuu spordiüritus «Kepikõnd massidesse» toimub Käinas 23. aprillil ja algab kell 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles