Tallinna tervishoiu kõrgkooli rektor valiti kohale tagasi

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Ernits on olnud Tallinna tervishoiu kõrgkooli rektor 2006. aastast.
Ülle Ernits on olnud Tallinna tervishoiu kõrgkooli rektor 2006. aastast. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tallinna tervishoiu kõrgkoolile rektori valimiseks kogunes täna valimiskogu, kes otsustas teha haridus- ja teadusministrile ettepaneku sõlmida tööleping Ülle Ernitsaga.

Rektorit valis seitsmeliikmeline valimiskogu, kuhu kuulusid kaks haridus- ja teadusministeeriumi esindajat, kaks Tallinna tervishoiu kõrgkooli nõunike kogu esindajat, kaks nõukogu esindajat, kellest üks oli üliõpilane, ning haiglate esindaja, teatas haridus- ja teadusministeerium. Rektori uus ametiaeg algab 1. juulil ja kestab viis aastat.

Ülle Ernits on olnud Tallinna tervishoiu kõrgkooli rektor alates 2006. aastast. Varasematel aastatel on ta töötanud kõrgkooli rektori kohusetäitjana ja õppejõuna ning olnud erinevatel ametikohtadel Tallinna meditsiinikoolis. Ülle Ernits on õppinud meditsiiniõeks samas koolis ning täiendanud ennast hiljem Tallinna pedagoogikaülikoolis ja Soomes Tampere ülikoolis.

Tallinna tervishoiu kõrgkool on riigi rakenduskõrgkool, kus saab õppida õendust, tervisedendust, farmaatsiat, optomeetriat, hambatehnikat, tegevusteraapiat, ämmaemandust ning kutseõppes erakorralise meditsiini tehniku, hooldustöötaja ja lapsehoidja õppekavadel.

Haridus- ja teadusministeerium kuulutas rektorikonkursi välja märtsis. Kandidaate rektori ametikohale oli kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles